Pages

ORYSENSE

Orysense

Ayunar- Hijab Style Challenge

saya masih baru dalam dunia blog ni..tapi sudah mahu join contest..gilakah?? malu juga ingin menyertai tapi contest ini sungguh menarik dengan hadiah2 yang cool sangat!!contest djalankan oleh Ayunar


*****

ceritera saya dan Ayunar

i'm not really into shawl actually...tapi tengok orang pakai..nampak lawa..bila saya pakai,terasa macam makcik pula..haish....tak percaya? lihat saja gambar ini....


lalu mencuba gaya yang lain pula..

tapi susah sungguh nak diurus..mungkin jenis kain kot...

sehinggalah saya bertemu Nisa, saya rasa 'comelnya dia dengan style shawl dia...macam mana ya dia buat inner tu tak melekat di dahi?'..jadi...saya pun mula follow blog dia dan terjumpa video cara dia pakai inner..dalam hati berkata 'oh..begitu rupanya...' dan mula berkira-kira untuk mencari inner sebegitu..nyata tiada dipasaran...jadi...saya bertanya sendiri dan mendapat jawapan yang tepat padat dan penuh unsur promosi..haha..jadi budak comel itulah yang memperkenalkan saya dengan Ayunar

kebetulan pula ada contest..jadi dengan gaya promoter handalan, si comel tersebut menyuruh saya order cepat2 dan join the contest! dan saya dengan kadar kelajuan cahaya(konon2 sahaja) terus klik order form and order..esoknya buat bayaran..dua hari selepas itu(hari ini)..saya sudah menaip entry untuk join contest.. sangat pantas bukan??



jadi..gambar inilah yang jadi taruhan...saya tak banyak shawl..hanya ada dua atau tiga helai sahaja...dan ini adalah shawl dan inner Ayunar
pertama kepunyaan saya.

sememangnya saya sangat gembira menemui Ayunar
kerana saya juga mahu kelihatan stylo!!
p(^_^)q
wish me luck!!

8 comments:

Nisa A. said...

hehee thanks kak nik :)
x sabar nk tengok gmbr kak nik ngan shawl n inner ayunar lagi.

nuri said...

thanks banyak2!!^_^

Nisa A. said...

good luck!!!
merah hitam memang gorgeous :D

aYun said...

Wowow! Chomel cantik jelita.. :) TQVM join contest Ayun.. nanti kte update di Contestant list ye :)

nuri said...

TQVM ye Ayun..XD

Syarifah Nornazrah Al Yahya said...

auww~ sweet!
btw kan..naz nak shawl yg sama tau ngn Ayun..tp dah abih stock plak.. sedey2..

btw, all the best for this contest :)
sama2la kita tunggu result dr Ayun :)

nurihime said...

thanks..ehehe..kire nuri bernasib baik la dpt shawl tu sebelum abes stock..best of luck to you too naz..

Nizam Pac said...

mate singe