Pages

ORYSENSE

Orysense

DILEMA SET BERPANTANG

Assalamualaikum!

Tak habis-habis cerita set bersalin ni..
Erk...yang sebenarnya aku tak la dalam dilema sangat pun..sebab aku dah plan nak beli loose item sahaja..

Taapiii....
Jadi dilema bila... TruBellai buat clearance sale woi!

Set bersalin less 50%!!! Loose item pun less 50% hoi!!!

Mau tak jadi dilema hakak ni...

Jadi mak buyung, boleh la kalau nak beli set atau item tertentu sahaja, terjah page facebook trubellai https://m.facebook.com/Trubellai

Promosi berakhir 31 disember

2 comments:

MamaSarahAirisDania said...

hehehe salhah, dilema eh?amik campur2 r, trubellai pun amik, tanamera pun amik..nanti bg testimoni yeppp

Salhah Suhot said...

Haha.. X tau lagi. Trubellai tu nak amek gaman ngan kacip fatimah tu je..n mb dye punye losyen. Yg lain2 mb gak amek tanamera sikit cm sabun scrub yg best sgt tu..