Pages

ORYSENSE

Orysense

::REVIEW:: COLLY BERRY CANDY

Nak cantik, tapi malas nak makan suplement dengan disiplin. Asyik ngelat tak sudah. Pil besar sangatlah. Tak sedaplah. Leceh nak makan banyak-banyak lah..

Macam-macam alasan. Padahal malas..kohkohkoh....
Colly berry candy. Meow pun suka....gurau je..gurau....

Colly berry candy ni ialah collagen supplement dalam bentuk candy berperisa buah beri campuran. Semestinya sedap dan yang penting, kaya dengan nutrisi berries, dengan harga yang berpatutan...gitu la kekdahnye...ye la, nak beli buah beri fresh, mana la nak dapat kat ceruk kampung ni..-kot duduk kat cameron nun bole jugak makan setoberi hari-hari kannn...- 
kalo ada pun buah kategori beri ni mahal...

Colly berry candy ni serius sedap. Tak la manis macam gula-gula..just nice rasanya...In Shaa Allah, korang takkan sampai hati nak skip..hahahaha...baru first day makan pun dah teringat-ingat nak makan lagi dan lagi dan lagi dan lagi....silap-silap overdose..

Aku pun baru guna seminggu lebih kot...jadi kesan untuk seminggu awal ni tak la banyak. Tapi ada.
-urusan di tandas lebih lancar. Serius. Tiada lagi uk uk berdarah.
-makin lama kulit makin lembab. Makin halus. Aku suka. Cuma masih terasa bintik-binyik hitam kat hidung..mungkin makan masa nak overcome white/blackhead ni.

Sebenarnya makan supplement apa pun, kena banyak minum air kosong. Kalo ikut sunnah nabi, baginda sallallahu'alaihiwasallam suka air yang sejuk. Sejuk suhu bilik la kot. Jadi minum la air kosong selalu. Kalo boleh, gantung terus botol air kat leher..kohkohkoh..-suruh orang minum air tapi diri sendiri liat. Aku rasa minum air yang cukup adalah part paling susah dalam disiplin kecantikan..kohkohkoh..- 

Kalo korang berminat nak cuba, boleh beli thru page fb: Colly Berry Candy
Sorry aku tak letak link. Aku update guna phone aje weh..leceh sikit. Nanti bila free aku edit la balik..entah bila nak free tak tau la..kohkohkoh...

6 comments:

nurun said...

Jd awal masih makan ke tidak? Nk tgk kesan lps sebulan

Salhah Suhot said...

Masih. Masuk 2nd bottle dah.

Nurul Amira said...

@salhah Suhot akak masih makan ke sekarang? Hasil macamne??

Salhah Suhot said...

Buat masa ni stop dulu. Tak cukup budget nak terus. Tapi memang best colly berry candy ni. Cuba la

Anonymous said...

beli kat kedai jamu ada tak?

Salhah Suhot said...

So far tak nampak lagi mana2 kedai jamu.