Pages

ORYSENSE

Orysense

PERHATIAN UNTUK NAMA-NAMA DI BAWAH*update**update*

20. athirah 
*22. nananaDya-PRIVATE BLOG
30. Kamila Husna  
*KALAU TIADA RESPON SEHINGGA ESOK MAKA HADIAH AKAN DIBERIKAN KEPADA PESERTA LAIN. HARAP MAKLUM
p/s: dua hadiah yang dimenangi oleh Ammar Zakwan dan Z akan diberikan kepada peserta lain yang akan aku email terus.rayuan tidak akan dilayan kepada 4 nama di atas, kalau sehingga isnin aku belum dapat email dari kamu dan hadiah akan dilepaskan kepada orang lain.

p/s/s: maaf, aku kena buat macam ni sebab hadiah BUKAN aku yang pos, tapi KAO MALAYSIA yang pos. jadi sebab tu aku nak alamat dengan cepat.

p/s:dua nama yang tidak bergaris, hadiah akan diberi kepada orang lain. sekian.

6 comments:

Wani said...

ish3...diorang ta perasan ke diorang menang?
bg kat wani jelah! heeee =D

Salhah Suhot said...

entah la..dah jenuh hantar email,tinggal komen..haiya..XD

cik chinta said...

eheheh...derang bizi raye tu..nway, selamat hari raya :)

Salhah Suhot said...

@cik chintadah seminggu kot..haha..selamat hari raya.....XD

Innanie | Ariffin said...

alaa pasal dorang, hadiah delayed~

Hidayatul Putra said...

Alaaa.. kasi saya je la hadiah tu akak.. heheh.. x pernah lagi dapat give away macam ni.hehe :D