Pages

ORYSENSE

Orysense

JATUH CHENTA : MAYBELLINE BB MOUSSE

IMG_0420

aku tahu ramai dah review benda ni…tapi aku pun nak cerita juga..hehehe….

aku beli ni dengan harga RM49 lebih…kebetulan offer dekat watsons masa tu. harga asal RM50 lebih woo….

apa yang membuat aku suka mineral BB mousse ni?

  • water base(sesuai dengan kulit aku)
  • texture ringan
  • menyamarkan liang roma(ini memang aku suka)
  • finishing nampak natural-yeah!

cuma..oil control tak lah begitu bagus…tapi masih okey sebab kulit tak la nampak sangat-sangat berkilau pun.

p/s: sengkek aku gara-gara godaan cik puan maybelline ni….T^T

3 comments:

cik chinta said...

blom terbli lg. sbb npk mhl T_T hbskn yg ada dlu

Salhah Suhot said...

memang mahal..T-T..hukhukhuk..tapi kalau berpeluang, cubalah ya!

Innanie | Ariffin said...

yes, its really good!!! mousse yang terbaik!