Pages

ORYSENSE

Orysense

JATUH CHENTA : NATURACTOR SUMMER CAKE

yuhuu!! aku dah balik untuk segmen jatuh chenta!!
masih dengan produk naturactor(mentang-mentang menang haritu..)
kali ni produk yang aku nak reviewkan ialah naturactor summer cake.
hehe…apa bezanya dengan cover face?
IMG_0399
  • kompak
  • 2-way cake; sapuan kering atau basah(tak perlu lagi loose powder)
yang paling seronok, summer cake paling sesuai dengan kulit yang cepat berpeluh/berminyak! yay!!tiada lagi mekap cair kat hidung!!
tapi, coverage summer cake tak la macam cover face. summer cake lebih ringan(pada aku lah). tapi kamu masih tetap nampak gebu yang lebih semula jadi!!oyeah!!
DSC_1721
ini aku pakai summer cake tak ada mekap asas langsung. kawan aku siap cakap ‘wah!!gila gebu!!nak beli juga lah!!’ hohoho….gambar tu edit cara malas okey.aku tak ada gambar yang bertudung masa mekap ni…huhu…test power mekap sendiri katakan….ngehehe…
cuma untuk summer cake, aku cadangkan guna span basah untuk efek macam dalam gambar. sapuan kering sangat-sangat light.
okey.tu je setakat ni..
daa!!
p/s: aku akan menjadi ejen untuk produk naturactor ni tak lama lagi.rasa-rasa berminat nak cuba summer cake boleh pm aku terus okey?

6 comments:

Nisa Kay said...

okay! berminat! ahhahaha :P
akhirnyaaa kak nik kembali dengan entry mekap! suke suke!!

miss sue said...

wahh mcam best je....:DD

cik chinta said...

ohh...kuatkan imanku

Salhah Suhot said...

@Nisa Kayhehe...tunggu, ade lagi beratur nak publish kat windows live writer tu

Salhah Suhot said...

@miss suememang best, ;)

Salhah Suhot said...

@cik chintatergoda yaw??