Pages

ORYSENSE

Orysense

KIRIMAN DARI JEPUN

petang tadi dapat kiriman dari jepun...
yay!!
naturactor aku beli dah sampai!!!
aku janji aku akan edit semula post ni...sekaranga aku dalam safe mode..jadi aku tak boleh nak edit-edit sangat...

apapun..naturactor ni wangi...bukan wangi kimia..tapi wangi yang sangat natural. bau bunga....
suka! suka!!

aku belum ada kesempatan nak guna..jadi esok mode eksperimen.

ohoho..siapa terasa nak cuba boleh la beli dari kak Zunita Ramli ni...aku syorkan beli dekat dia sebab dia memang duduk jepun, jadi produk yang dia jual adalah tulen.
(yang dari cina pun ada yang tulen. jangan risau..)
akhir kata.....nanti aku dah cuba aku review.
ada contest tau!! lain kali aku update. okey?

2 comments:

bighagenjo said...

eh, bendalah tu untuk apa?

Salhah Suhot said...

oh..foundation...(erk..aku kan kaki mekap..)XD