Pages

ORYSENSE

Orysense

ADOBE FLASH YHANG MEMENINGKAN!

dah lama sebenarnya aku tak guna adobe flash....tapi dalam dua hari ni, kawan aku mintak tolong aku untuk buatkan flash web untuk dia...so aku tolongla(walaupun progress lambat sebab ada bos kecik).

baru siap pukul 6.19 a.m. tadi...nasib baik la "alarm clock" aku tu mintak susu....kalau tak sian kawan aku tu....tak siap flash web dia...

alah..aku buat simple aje punnn...tak melampau interactive sangat pun...tak ada lagu-lagu...bla..bla..bla...

tapi, aku guna action script 3.0.

pening sikit. dan banyak yang aku dah lupa. siap lupa letak instance name lagik...punya la aku berangin je, sebab output error...ciss!!! rupanya instance name kat properties tu je punnn...haiyaaa.....

okeylah,.saje nak bebel-bebel pagi hari...


2 comments:

Aty_Fared said...

tak tau langsung ape gunenyer...heheh

Salhah Suhot said...

@Aty_Fared, hehe...biasenye org gune ntok wat 2d animation, ataupun header yang gerak2 cam kat blog ayeem ayam tu.. :D