Pages

ORYSENSE

Orysense

BLENDER OH BLENDER

cerita blender pulak....dulu tak kisah sangat pun pasal blender ni, sebab dah ada yang mak kasi tu....tapi sejak dah beranak ni teringin la pulak blender baru. lagi-lagi bila blender yang mak bagi tu tumpul pisaunya. blend bawang tak hancur betul. nak buat puree naufy pun tak konpiden mama.

intai-intai berkenan kat philips mini blender. lagi pula aku rasa memang serasi bersama philips ni. aku punya depilator pon brand philips. adiah kawen. request dari kazenku hamizah a.k.a min. tu yang berkenan kat mini blender philips tu.
inila rupa mini blender yang aku berkenan tu..

tapi setelah kuperhati betul-betul, rasanya blender ni macam susah je nak cuci pisau dia.....

nak dijadikan cerita, masa aku jalan-jalan survey blender, terjumpa blender pensonic bombshell.
itu dia.....kakkui..ne?

nyaaaaaaaan!!!! mak suka ittew!!! hehehe....tapi rejeki nak belinye entah bile.....hewhewhew...

2 comments:

Husna Adnan said...

Sebiji macam Baby Bullet tak kaedah dia?

Salhah Suhot said...

tak pasti pula.tapi, ada 2-3 review yang kata okey bombshell tu. harga tak sampai rm200.