Pages

ORYSENSE

Orysense

::RANDOM RANT:: AKU KAU DAN CINTA 2



*imej dari fan page KOMIK-M


ini adalah poster bagi komik AKU KAU DAN CINTA. dan juga cover bagi AKU KAU DAN CINTA 2.
BEN WONG yang buat ilustrasi ni. komik keluaran PTS di bawah label KOMIK-M

jujur aku tak sabar nak pegang komik ni.
sebab, aku ada menyumbang cerita untuk salah satu komik dalam antologi kali ni. tapi dah tentu, bukan aku yang lukis. encik suami la yang lukis.

kalau tak silap bulan ini komik ini akan mula berada di pasaran.

lepas tu nak tau cerita yang mana aku tulis, kenalah baca.
^_^

2 comments:

Taufik Sulaiman said...

salam..kat mana nk beli/dpt komik ni ye? Minat sgt dgn krya ben wong..huhu.

Salhah Suhot said...

Boleh cuba cari di mph atau popular.