Pages

ORYSENSE

Orysense

PEROMPAK SCAM! STOP MOBILEVIP LINK

aaaaarrgghhh!!!
aku baru je topap tadi RM 10.00....
tapi tiba-tiba dapat satu mesej dari 36523 yang berbunyi: "Your MobileVIP Link to follow" dan....kredit aku kena potong RM 8.00!!
paking cet betul....huhuhuhu..

kalau, ada antara kamu-kamu yang pernah dapat sms dari nombor tadi, boleh lah buat macam ni supaya nombor tadi tak akan memotong kredit kamu sebanyak RM 8 setiap kali kamu dpt sms tu.
taip STOP ALL dan hantar pada nombor tu.

TT-TT

aku dah la tengah sengkek...wuu...kena scam pula...

2 comments:

fara said...

betul2... dgn cara cam ni confirm ke die xpotong lagi?? memang mencarut2 la time tu...

Salhah Suhot said...

@faraso far it works...