Pages

ORYSENSE

Orysense

HURU HARA HARI INI

tengah aku study kamus dewan yang tebal tu, tiba-tiba kawan pejabat panggil aku.
minta aku tolong tangkap kucing.

(WHAAAT???)

huru hara haru biru jadinya.
boleh pula ada anak kucing tersesat masuk dalam stor belakang tu...
yang masuk celah roller shutter tu la yang paling susah nak keluarkan...
(roller shutter tu dah fix, tak boleh buka)
jolok punya jolok...akhirnya dapat juga tangkap.
inilah yang masuk celah roller shutter tu

erk...minta maaf...aku tak berjaya upload gambar...
T-T

yang lagi satu, masuk bawah platform kayu tempat letak buku..
nasib baik belum ada buku lagi...
jenuh kami angkat satu-satu platform tu...

garang gila yang satu lagi tu...berlubang jari aku kena gigit..
T-T

dua-dua ekor ada di rumah aku sekarang.
trauma pun dah kurang sikit..
tapi...
rangga yang sombong tu asyik sembur-sembur....
kesian diorang...

4 comments:

meowwmania said...

alahai siannya...mujur lah bertemu dgn org yg prihatin ;)

norien arshad said...

bukan takat prihatin...tp terlampau nak menjadi doktor kuceng n bakal pengusaha hotel kuceng

Salhah Suhot said...

@meowwmaniadah duduk sendiri, boleh la bela MM..;)

Salhah Suhot said...

@norien arshadhehe..insyaAllah partner.tu mmg harapan aku tu...