Pages

ORYSENSE

Orysense

WAAA...RINDUNYA NAK TULIS PANJANG-PANJANG!!!!

aku nak tulis panjang-panjang kali ni...sepanjang mana..aku pun tak tahu...hehe..
memang banyak sangat mahu cerita tau..
lebih-lebih lagi aku tak banyak online sepanjang dua minggu ni..

minggu lepas adalah minggu yang....banyak dugaan.banyak habis duit dan macam-macam lagi..
aku rasa aku dah travel dari selatan ke utara, gara-gara mencari benda ini.
i-mobile i note.
menyumpah juga nak cari tapi bila dah dapat, kepuasan yang amat sangat!
nak baca review boleh klik sini.

malamnya pula pergi mengunjungi HERO a.k.a IYO
lewat juga aku dengan adik aku pergi sana.
tapi sebab nak ambil sticker IYO, sampai juga kami ke sana.
(itu pun tersalah jalan juga ><)
iyo yang bad mood(aku selalu datang salah time...><)

ingat tak cerita anak kucing yang aku baru kutip tu?
tekan sini

sekarang mereka sudah tak takut-takut lagi. cuma rangga la yang garang sikit...
tapi sekarang ni..masa aku tengah menaip ni...mereka sedang menyusu dengan rangga..
YESS!!
mulan.muka masih takut..tapi serupa kan mulan dengan model whiskas junior ni?

macan belum ada gambar lagi..sebab masa tu garang sangat...hehe

okeylah..biar aku simpan dulu cerita lain...nanti kamu semua bosan pula nak baca

TATA!!

6 comments:

meowwmania said...

hehe..hai mulan kamu sgt shomel!

Nizam Pac said...

muke mulan tu mcm muke husna. tuko name ajela...

Salhah Suhot said...

@meowwmaniahehe..memang...tu yang jadi tak sampai hati nak open untuk sesiapa yang mahu tu...

Salhah Suhot said...

@Nizam Pacsaje kan..

Nizam Pac said...

kuceng tlon mate singe maghah

norien arshad said...

comel !!!!!