Pages

ORYSENSE

Orysense

JATUH CHENTA : ETUDE HOUSE 55 KISSFULL TINT CHOU

ahaha...sesungguhnya aku jatuh chinta dengan etude house punya lip tint.
serius. lip tint ni sangat best!
aku punya no 3 dengan no 4.
yang no 3 tu nampak pink dan yang no 4 pula nampak natural, depend pada warna kulit juga kot.memandangkan aku berkulit cerah(m.a.c nw/nc 25-buat test dekat m.a.c cosmetic punya website)warna tangerine nampak natural lah.

yang best tu, lip tint ni sangat tahan warnanya. walaupun lepas makan makanan berminyak.weee!!!best kan??(tak seperti avon lip and cheek tint. kena air pun hilang)

EH kissfull tint chou ni lebih pada gloss tint. warna yang cantik, cover garis-garis rekahan bibir..apa lagi yang boleh aku cakap. jatuh cinta lah.

4 comments:

Kamar Ainaa said...

I love that product too!

http://kmrainaa.blogspot.com/

Salhah Suhot said...

@ainaa : they're cute and good, right?

Anonymous said...

i nak tanya..u beli benda ni brp ringgit? lip tint ni kalu pakai bibir nmpak brminyak ke..melekit tak?

Salhah Suhot said...

@Anonymousexact harga tak ingat lah..tap dalam RM20 something. mula-glossy la sikit.tak berminyak or lekit.tapi kalau tak nak glossy boleh je tekap dengan tisu lepas dah lama sikit sapu.tekap, bukan lap.tekap untuk buang glossy look tu je.jangan risau, warna dia memang tahan.