Pages

ORYSENSE

Orysense

SHAKLEE @ TANAMERA

aku di persimpangan lagi....

tu la...internet ni banyak buat aku  berada di persimpangan dilema betul....tak pasal-pasal jumpa produk untuk berpantang yang menarik jiwa raga ku ini...

shaklee

tanamera

dua produk ni yang aku jumpa memang bebas jamu. aku tak mau berjamu-jamu(bukan menentang tradisi) cuma aku tak mau anak aku jaundice a.k.a kuning.(adik-adik aku dulu semua ada kuning)

lagi pulak aku ni peserta sembelit tegar(opps!!). banyak aku jumpa cerita(internet lah ni) yang berpantang dengan jamu semua sembelit..(ade je yang okey), which is...mimpi ngeri bagi orang berpantang kalau sembelit terbelit. aku tak mau ambik risiko..

dua-dua produk aku rasa bagus...

mungkin aku boleh guna dua-dua sekali kot? sebab tanamera lebih pada penjagaan luaran produknya manakala shaklee lebih pada penjagaan dalaman..(pada aku lah)

adess...pening aku...

4 comments:

cik chinta said...

klo best gtau tau(:

hazairin.budiman said...

Hi Salhah,

Thanks follow blog
www.postnatalcareset.blogspot.com

hehe.. dah buat keputusan nak beli yang mana?

share dengan kawan kawan ya tentang TANAMERA Postnatal Care ini. :)

eray said...

salam dear,

shaklee or tanamera. i vote for shaklee.

masa dalam pantang muka pink, macam x dlm pantang, n nak membuang pun mudah. :)

nk tahu lagi juz PM me.

~masalifah~ aka Yong said...

Setelah di persimpangan...apa keputusannya ek?

Set Bersalin Shaklee Sangat Bestt!!

Set Bersalin Paling Popular

Set Bersalin Shaklee Mudahkan Ibu Berpantang